Utolsó kommentek

  • don Fefinho: Testvérem az Úrban, csüngök minden szaván, kérem írjon! Pang mindkét blogja. Hasson! Alkosson! Gya... (2014.08.12. 22:10) Öngyilkosság
  • Alter_Ego: Igazán köszönet érte! Megtörtént. A Férfihang.hu-nak hozzád hasonló képességű szerzőkre van szüksé... (2014.03.18. 22:23) Öngyilkosság
  • SzentPéter: @Alter_Ego: Közöljétek bátran, ha nem bánjátok a csúnya szavakat :-) (2014.03.18. 14:36) Öngyilkosság
  • Alter_Ego: Kedves Szerző! Arra kérünk, hogy járulj hozzá, hogy írásodat a Férfihang.hu portálon is közölhessü... (2014.03.18. 07:47) Öngyilkosság
  • Utolsó 20

Archívum

A tettetés kora

Friss topikok

  • don Fefinho: Testvérem az Úrban, csüngök minden szaván, kérem írjon! Pang mindkét blogja. Hasson! Alkosson! Gya... (2014.08.12. 22:10) Öngyilkosság

A király legyen inkább fesztelen

Kultúránk arra épül, hogy tapintatlanság nem elhinni a hazugságokat. Te is tapsolj a király új ruhájának, és akkor legalább civilizáltan megyünk együtt a szakadékba.

Öngyilkosság

2014.03.14. 10:26 | SzentPéter | 4 komment

A statisztikák szerint 2-3-szor annyi férfi lesz öngyilkos, mint nő. Egyes korosztályokban ez az arány eléri a négyszerest is.

Meglepő módon a statisztikák azt is elmondják, hogy ennek ellenére a nők azok, akik több öngyilkosságot kísérelnek meg.

Mit válaszol erre a tettetés kora? Azt, hogy a nők akkora szarban vannak, hogy már megöngyilkolni sem tudnak rendesen az elnyomás súlya alatt.

Tegyünk úgy, mintha nem lenne teljesen nyilvánvaló a tyúkésznél többel rendelkezőknek, hogy a nőknél az öngyilkossági kísérlet a legritkább esetben irányul valódi öngyilkosságra. Valójában csak egy segélykérés, az önsajnáltatás csimborasszója. Esze ágában sincs a nőnek megölni magát, majd hülye lenne. Hát akkor meghalna, bazmeg!

Az kell neki, hogy babujgassák és tutujgassák egy kicsit, mert ő annyira loreál, hogy megérdemli.

Ez a különbség a férfi és a női sors között. A férfit agyonnyomja a teher, aminek cipelésére nem kérhet segítséget, ezért inkább felakasztja magát. A nő kisebb terhet cipel, de még ahhoz is kisírja magának mások szimpátiáját. Akasztás helyett két altatóra és egy C-vitaminra megivott fél pohár borral.

Tettetjük, hogy a nőknek rossz. Meg a férfiaknak jó.

Tettetjük, hogy a nőknél és a férfiaknál ugyanazt jelenti az öngyilkossági kísérlet, amit a statisztikák összehasonlíthatnak, és azt az eredményt hozhatják, hogy szegény nőknek már megint sokkal rosszabb.

Tettetjük, hogy az öngyilkossági kísérletek a nőknél nem azért sikertelenek, mert hamisak, hanem mert véletlenül elfuserálják.

Persze nem azért fuserálják el, mert a nők bénák vagy inkompetensek! Szexizmus lenne azt állítani, hogy a kétszer annyi kísérletből elért harmadannyi siker rossz fényt vet a nők képességeire.

Azért fuserálják el, mert a férfiak gonoszak.

Címkék: Patriarchális tettetés

A bejegyzés trackback címe:

https://tettetes.blog.hu/api/trackback/id/tr755859867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alter_Ego 2014.03.18. 07:47:26

Kedves Szerző! Arra kérünk, hogy járulj hozzá, hogy írásodat a Férfihang.hu portálon is közölhessük! - Sőt szeretnénk a lap állandó szerzői között tudni téged, ha erre te is látsz lehetőséget. Hozzájárulásod esetén kérjük regisztrálj a lapon (és itt tudass velünk) egy felhasználói nevet, amely alatt írásaid megjelenhetnek. Köszönettel a Férfihang.hu szerkesztői.

SzentPéter 2014.03.18. 14:36:26

@Alter_Ego: Közöljétek bátran, ha nem bánjátok a csúnya szavakat :-)

Alter_Ego 2014.03.18. 22:23:57

Igazán köszönet érte! Megtörtént. A Férfihang.hu-nak hozzád hasonló képességű szerzőkre van szüksége. Felteszem nincs ellenedre, hamarosan a Pedofília című cikkeddel folytatjuk a másodközlést.

Más instrukció hiányában SzentPéter lett a szerzői neved a Férfihangon is. Ha közölsz egy email címet, ahova elküldhetem, akkor megadom a szerzői nevedhez tartozó login adatokat, hogy ezután magad is tudj beküldeni cikkeket a szerkesztőségi rendszerünkbe. A Férfihangot egy Wordpress blogmotor hajtja, azoknak akik ismernek más blogrendszereket, nem jelent gondot ennek a használata sem.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2014.08.12. 22:10:04

Testvérem az Úrban, csüngök minden szaván, kérem írjon! Pang mindkét blogja. Hasson! Alkosson! Gyarapítson!

tisztelettel őszinte híve és csodálója, én
süti beállítások módosítása